Lite om mig

Om mig

Min verksamhet, erfarenhet och kunskap

Jag heter Petra och öppnade min lilla klinik i Viken 2015 i en intilliggande lokal hos Sans&Balans. Efter min utbildning som massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm blev jag även certifierad massör och har sedan dess utbildat mig fortlöpande till medicinsk laserterapeut och använder mig sedan 2016 av Irradias Mid-laser 904 & 808.

Innan dess har jag ett förflutet inom inredning med bl a anställning hos Orrefors Kosta Boda AB och ett gemensamt bolag Rum&Co med en kollega. Att jag svängde om helt till en ny bransch  var för att jag alltid har haft ett intresse för människor. Mötet med någon som kanske känner stress eller har sorg. Ofta som du och jag, helt vanliga människor med ett livspussel med familj, arbete och träning som ska gå ihop på något sätt. Alla är välkomna till mig. Barn som senior. Tjejer och killar som tränar hårt, och vi andra som försöker göra vårt bästa. Jag har plats för alla!

Jag hjälper dig att få tillbaka rörligheten i dina leder och behandlar muskulär smärta såsom triggerpunkter, korta, stela & spända muskler. Jag utför klassisk massage som grund såväl medicinsk massageterapi med rörelse/styrketester och ger pnf(KAT) eller PIR töjningar.

Fr om september 2021 så finns jag på Bygatan 6 i Domsten i en nybyggd studio.


                           Jag önskar er alla varmt välkomna till mig!


Petra Falkheimer

Medicinsk massage och laserterapeut